Nieuwsbrief februari 2019

                                  Nieuwsbrief februari 2019

                               PAVO bijeenkomsten voor de 1e helft 2019

 

 • Omzetting naar BRC 8. WelkeRonde tafel TD 2

veranderingen? 

Wordt in februari 2019 ingevoerd. Veel verschillende onderwerpen en onderdelen.  U kunt dit in april of mei 2019 verwachten.

 

 • TD Ronde tafel: “Wet- en Regelgeving rondom productiemachines”

Op 12 april 2019  bij BakkerGoedhart in Bunschoten.

 

 • Energiebesparing,op weg naar 0 gas!!.   Welke gevolgen  en kansen? 21 juni 2019.               

 Méér informatie over deze bijeenkomsten vindt u binnenkort op de PAVO website.Indien u in bijeenkomsten interesse heeft, kunt u zich alvast aanmelden via info@stichtingpavo.nl.             

U krijgt dan meer informatie zoals  datum, locatie en programma toegezonden.

 

haarlijn

Ronde Tafel bijeenkomst voor Productie Managers

9 maart 2019 ;Van der Kroon Food products in Bergen op ZoomPHOTO 2018 11 04 20 50 00 002

Deze Ronde Tafel sessie onder leiding van coach Lilian in ’t Zand gaat onderwerpen behandelen die productiemanagers bezig houden zoals o.a.: omgaan met veranderingen door bijvoorbeeld snelle groei of cultuurverschillen, communicatie, omgaan met verschillende belangen, autonoom onderhoud en samenwerking met TD, afbakening projecten. Deze onderwerpen zullen in de vijf vervolgsessies verder worden uitgediept.
Aan deze Ronde Tafelsessie kunnen maximaal 8 productie- /plantmanagers deelnemen.                                                                   

En deze zijn voor 2019 volledig ingevuld.                                               

Voor méér informatie over deze Ronde Tafelsessies  klik hier .

 Peter Santegoeds uit het bestuur van de Stichting PAVO

Peter S

 

Peter Santegoeds van Bodel Inspireert B.V. heeft besloten het bestuur van de Stichting PAVO te verlaten omdat hij dit niet meer kan combineren met de werkzaamheden en plannen in zijn huidige bedrijf. Het bestuur vindt dit jammer omdat Peter altijd een waardevolle bijdrage heeft kunnen leveren aan de bijeenkomsten die de PAVO organiseert. Zij danken hem hiervoor en wensen hem veel succes, zowel voor hem persoonlijk, als voor zijn bedrijf. 

 

haarlijn

VMT Food Future Event op 9 april 2019

MBM FFE2019 Banner Statisch 728x90 dec2018 002

 Thema: Food in transitie: Is de industrie klaar voor verandering?

Waar staat de industrie? Zijn partijen klaar voor verandering? Welke inspanningen zijn vereist? Waar gaan directies op inzetten en welke veranderingen worden er in de wereld van R&D en kwaliteit verwacht?

Daar komt u achter tijdens het Food Future Event op dinsdag 9 april 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Klik hier voor meer informatie over dit event.

haarlijn

Digitalisering in de voedingsindustrie

Foto digitaal industrie 

Levensmiddelenproducenten zijn van mening dat digitalisering een grote rol zal spelen in de toekomst van de levensmiddelensector - maar de meerderheid ziet nog steeds een aantal hindernissen die overwonnen moeten worden om de kans te maximaliseren.

Dit was een belangrijke bevinding van het onderzoek van CSB-System uit 2018, dat de meningen van besluitvormers binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in 29 landen heeft weten te peilen.  Respondenten noemden de toenemende eisen van detail-handelaren, strenge internationale wetgeving inzake voedselveiligheid en traceerbaarheid, en de groeiende vraag van de consument naar kwaliteit en versheid als belangrijke uitdagingen die de informatie-technologie (IT) zou kunnen helpen oplossen. 

Een van de mogelijke voordelen die werden geschetst, was onder meer dat de netwerkproductie de norm werd, waardoor producenten en consumenten veel dichter bij elkaar komen te staan. Producenten zullen in staat zijn om steeds meer gepersonaliseerde producten op kosteneffectieve wijze te creëren en het rechtstreeks bij de fabrikant bestellen zal steeds gebruikelijker worden.

Voor meer informatie op de PAVO website: klik hier

haarlijn

 

Voordelen PAVO lidmaatschap

De Stichting PAVO organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar. Vaak heel kleinschalig en praktisch.
• Als PAVO lid kunnen meerdere functionarissen van het bedrijf of organisatie onbeperkt aan alle activiteiten van de Stichting PAVO deelnemen.
• De medewerkers van leden kunnen de presentaties van bijeenkomsten bekijken die zij al dan niet hebben bijgewoond via een speciale rubriek “Speciaal voor leden” op de site van de Stichting PAVO.

Meer voordelen van een lidmaatschap vindt u hier.

Op de website van de PAVO vindt u de planning en de voorlopige onderwerpen van de bijeenkomsten die de PAVO in 2019 wil gaan organiseren.
Indien u voor deze onderwerpen belangstelling kunt u dat  nu al kenbaar maken door een mail te sturen naar info@stichtingpavo.nl. U krijgt dan als één van de eerste informatie over datum, locatie en programma.


Wilt u PAVO-lid worden?

U of uw bedrijf kunt ook lid worden van de PAVO à € 595,- excl. BTW per jaar en dan is deelname voor u en uw collega’s kosteloos. Meer voordelen van een lidmaatschap vindt u hier.
Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar info@stichtingpavo.nl. Aanmelden kan ook direct via de website.

Volg ons!
 

linkedin   

Contact
 

E-mail: info@stichtingpavo.nl
Website: www.stichtingpavo.nl

 

 
PAVO bevordert het uitwisselen van practische kennis en informatie
in de voedingsmiddelenindustrie. 
Logo Pavo 72dpi CMYK
 

 

 

 

Bewaren

Powered by AcyMailing