Nieuwsbrief februari 2018

 

Nieuwsbrief januari 2018

haarlijn

In het komende jaar worden er weer verschillende bijeenkomsten over praktische onderwerpen georganiseerd. De eerste bijeenkomst bij Ardagh Glass heeft inmiddels plaats gevonden en was heel succesvol. Zie hieronder het verslag.

Verder vindt u het (voorlopige) programma voor de eerste helft van 2018.

haarlijn

PAVO bijeenkomsten voor de 1e helft 2018

Op 20 april 2018 organiseert de PAVO de volgende TD Ronde tafel bijeenkomst. 

Deze keer zijn wij te gast bij Th. Vergeer en Zonen B.V. in Reeuwijk. Het familiebedrijf Vergeer is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kaasrijpers én -verkopers in Nederland. Zij rijpen, snijden en verpakken kaas voor klanten uit binnen- en buitenland.

Thema’s die deze keer besproken worden, zijn:

  • Hoe kun je de overdracht van een project naar de TD optimaliseren?
  • Een moeilijke keuze? Ga je voor 3-parallele lijnen of één grote lijn met dezelfde capaciteit?

Voor meer informatie en deelname klik hier

Kwaliteit “Automatische Kwaliteitsregistratie”  april 2018. Locatie en datum volgen. Zie hiervoor de PAVO website.

Continue Verbeteren  bij Stork 08 juni 2018 . Programma en exacte locatie volgen. Zie hiervoor de PAVO website.

Indien u in deze bijeenkomsten interesse heeft, kunt u zich al aanmelden via info@stichtingpavo.nl.
U krijgt dan het programma en locatie toegezonden.

haarlijn

Verslag van PAVO bijeenkomst: "Veilig werken een must" bij Ardagh Glass

veiligwerkeneenmustardagh aangepast

Op 26 januari j.l. was de Stichting Pavo te gast bij Ardagh Glass te Dongen voor een bijeenkomst met het thema “Veilig werken is een must”.

De glasfabriek in Dongen is een van de grootste producenten van containerglas voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie in Europa. Deze fabriek produceert jaarlijks (24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar) zo'n 300.000 ton glas, omgerekend zo'n 1,2 miljard flessen en potten.

Opdrachtgevers zijn, het nabij gelegen Coca Cola, Heineken, AB- Inbev, Mars Food en Kraft Heinz. Daarnaast ook voor verschillende Pavo-leden.

Ardagh heeft veiligheid op een heel hoog niveau staan maar geeft duidelijk aan dat het altijd nog beter kan en moet. De 108 productiebedrijven uit de Ardagh group worden uitgedaagd om het elke dag nog veiliger te doen en ze worden onderling via verschillende KPI’s hierop gebenchmarked.

Voor meer informatie klik hier 

haarlijn

Wie zit er achter de Stichting PAVO?

Twan Haasen aangepast

Maak kennis met het bestuur en de directeur. In iedere editie van de PAVO nieuwsbrief stelt een bestuurslid zich aan u voor.

Naam: Twan Haasen 
Functie: Directeur 
Bedrijf: Haasen Consultancy BV
Leeftijd: 50 jaar
PAVO aandachtsgebieden: Ruim 27 jaar actief binnen de voedingsmiddelen industrie in QA, R&D en productie functies. Specialiteiten zijn het begeleiden van bedrijven op gebied van ISO-9001, HACCP, BRC, IFS, FSSC-22000 in zowel de voedingsmiddelenindustrie, veevoederindustrie alsook primaire productiebedrijven. Procestechnologische ondersteuning leveren, Research & Development opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten hebben een internationaal karakter (Europa en Verre Oosten) voor Nestlé Nederland BV worden er ca. 40 leveranciersaudits per jaar uitgevoerd tegen het Nestlé Food Safety level.

Aandachtsgebieden binnen de PAVO: Kwaliteit, voedselveiligheid en continu verbeteren.

haarlijn

Voordelen PAVO lidmaatschap

• De Stichting PAVO organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar. Vaak heel kleinschalig en praktisch.
• Als PAVO lid kunnen meerdere functionarissen van het bedrijf of organisatie onbeperkt aan alle activiteiten van de Stichting PAVO deelnemen.
• De medewerkers van leden kunnen de presentaties van bijeenkomsten bekijken die zij al dan niet hebben bijgewoond via een speciale rubriek “Speciaal voor leden” op de site van de Stichting PAVO.

Meer voordelen van een lidmaatschap vindt u hier.

Op de website van de PAVO vindt u de planning en de voorlopige onderwerpen van de bijeenkomsten die de PAVO in 2018 wil gaan organiseren.
Indien u voor deze onderwerpen belangstelling kunt u dat  nu al kenbaar maken door een mail te sturen naar info@stichtingpavo.nl. U krijgt dan als één van de eerste informatie over datum, locatie en programma.


Wilt u PAVO-lid worden?

U of uw bedrijf kunt ook lid worden van de PAVO à € 550,- excl. BTW per jaar en dan is deelname voor u en uw collega’s kosteloos. Meer voordelen van een lidmaatschap vindt u hier.
Informatie aanvragen over het lidmaatschap van de PAVO is mogelijk door het sturen van een email naar info@stichtingpavo.nl. Aanmelden kan ook direct via de website.

   

Volg ons!
 

linkedin   twitter

Contact
 

E-mail: info@stichtingpavo.nl
Website: www.stichtingpavo.nl

 

 
PAVO bevordert het uitwisselen van practische kennis en informatie
in de voedingsmiddelenindustrie. 
Logo Pavo 72dpi CMYK
 

 

 

 

Bewaren

Powered by AcyMailing