Agenda

Bedrijfsbezoek Vandemoortele: Gestandaardiseerd werken, maar toch aandacht voor de mens.
3/11/2023, 09:15 - 13:00
Locatie  Locatie: Vandermoortele, Handelsweg 1, 3899 AA Zeewolde

Logo vandemootele

 

 

 

 

 

De wereld van productie staat nooit stil. Dat maakt het werk zo leuk maar direct ook complex. Hoe houd je je huidige medewerkers up to date qua kennis en ervaring in deze continu veranderende wereld? En hoe train je nieuwe medewerkers of die geschikt zijn voor hun taak? Want morgen is die taak misschien weer veranderd of verbeterd. Deze vragen spelen ook bij Vandemoortele in Zeewolde.

Door een piek in productie, het verloop van kennis en de vraag naar standaardisatie was de wens groot om zowel nieuwe als huidige medewerkers handvatten te geven hoe om te gaan met alle veranderingen. TWI Company is gespecialiseerd in het foutloos inwerken van medewerkers, want daar begint alles! Zo hebben Vandemoortele en TWI Company elkaar gevonden.

TWI logo

TWI Company werkt in veel verschillende branches waaronder de voedings- en maakindustrie. Of het nu gaat om het inwerken van (tijdelijke) medewerkers, het implementeren van nieuwe processen, het in gebruik nemen van nieuwe equipment (apparatuur), het borgen van verbeteringen, het opschalen van ploegen of het verlagen van incidenten: het begint allemaal met het trainen van medewerkers op de vloer.

Op 3 novembere zijn er op deze vragen antwoord gegeven tijdens deze boeienede bijeenkomst. Er kwamen veel vragen en er ontstond een levendige discussie. BTijdens de ronleiding werd verteld hoe men dit op de werkvloer heeft aangepakt. En wat de resultaten tot nu toe zijn. 

Een bijeenkomst waarbij de deelnemers met de nodige tips tevreden naar huis gingen.

 

 Vandemoortele fabriek 1