Deelname voor PAVO-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 255,00 excl. BTW voor de 1e aanmelding en krijgen 50% korting voor iedere volgende aanmelding. Aanmelden voor de themabijeenkomst kan per email of middels onze website.

Agenda

TD Ronde tafel: “Productie-informatie beschikbaar stellen aan productieleiders”
1/11/2018,  - 
Locatie Suiker Unie , Puttershoek

Terugblik op de themabijeenkomst TD Ronde tafel bij Suikerunie in Puttershoek.


Interessante kennisuitwisseling rondom het thema: "Productie-informatie beschikbaar stellen aan productieleiders”.Ronde tafel TD 2

Op 2 november jl. was de PAVO te gast met bij de Technische Dienst van Suiker Unie in Puttershoek. De specialiteitenfabriek in Puttershoek produceert de droge specialiteiten basterdsuiker en poedersuiker in zowel consumenten- als industriële verpakkingen. Daarnaast worden hier de kilopakken afgevuld en suikerklontjes gemaakt.

De 15 deelnemers aan deze bijeenkomst discussieerden uitvoerig met de Technisch Dienst van de Suikerunie over onderstaande vragen:

• Hoe kan je productieleiders meer informatie geven over actuele rendementen van productielijnen, stilstand tijden?
• Hoe kan je data ontsluiten uit een landschap van meerdere fabricaten besturingssystemen?

Ervaringen van de deelnemers uit verschillende bedrijven werden uitgewisseld en er ontstond een levendige discussie . Conclusie is dat de PAVO TD Rondetafel een uniek middel is om de kennis van de technische dienst manager en medewerkers te vergroten.

De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding in de fabriek door onze gastheren, Marco Visser, Engineer/Projectleider en Martin Hooijmeier, Hoofd Technisch Dienst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te participeren? Houdt u dan de PAVO website in de gaten. In 2019 staan er weer een aantal Ronde Tafel TD bijeenkomsten op de planning. De volgende bijeenkomst staat gepland op 12 april 2019 bij Bakkersland in Bunschoten.
Indien u hiervoor belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de Stichting PAVO : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.